Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Поляева Ян, користувач 1ua
Ян Поляева
Тема: Чому всім плювати на молодь Миргорода?
Чому всім плювати на молодь Миргорода?

Ще зовсім нещодавно, наша редакція випустила матеріал під назвою «Миргородський алкопарк», метою якої було  якомога всебічне висвітлення теми молодіжного дозвілля.  Давно для кожного з містян не секрет, що молодь не задоволена вузьким спектром вибору місця відпочинку, але вдіяти з цим нічого не можуть. Чи то у влади грошей бракує, чи не вважають за потрібне? Майже  щодня в місті відбуваються якісь конфлікти та непорозуміння. Виникає питання: чи то не від того, що молоде покоління зловживає оковитою від нудьги? Адже вибору місця для відпочинку в них вже й не так багато. У місті існують такі нічні заклади як: «Філін» , «Фаворит» та «Арлекін», але чи дотримуються порядку їхні власники? Наприклад, відвідавши декілька разів нічний заклад «Арлекін» , я на власні очі переконалася, що охорона нічного закладу  ніяких документів при вході не вимагає.  Звідси й наслідки підліткового свавілля.  Неповнолітні  виходять з закладу в стані алкогольного сп’яніння та вирішують непорозуміння прямісінько поряд  з нічним закладом, а той поруч, нікуди не відходячи. З метою ознайомлення саме Вас, шановні читачі, зі станом правопорядку на території м. Миргорода та Миргородського району, ми звернулися з запитом до помічника начальника Миргородського МВ УМВС із зв’язків з громадськістю - Петренко Лариси Миколаївни.
Отже, згідно офіційним документам, які ми отримали в Миргородському МВ УМВС України в Полтавській області,  у період з 01 червня по 31 липня 2013 року у м. Миргород та Миргородському районі Полтавської області зареєстровано 1259 повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.
З них: 90 за фактами скоєння крадіжок, 3 за фактами скоєння грабежів, 5 за фактами вчинення хуліганських дій та 95 за фактами спричинення тілесних ушкоджень різного ступеню тяжкості.
Впродовж даного періоду миргородськими правоохоронцями виявлено і задокументовано 10 фактів незаконного обігу наркотичних засобів та вилучено 4 одиниці зброї.

2 серпня 2013


1




  Закрити  
  Закрити